zwARTE KEUKEN met keramiek aanrechtblad

Een stoere, natuurlijk en tijdloze keuken.

Bij deze  opdracht hebben wij een prachtige luxe keuken mogen realiseren. De klant had een specifieke wens: een keuken met een natuurlijke maar moderne uitstraling, die naadloos overloopt in de woonkamer. Wij zijn aan de slag gegaan en hebben deze wens met veel zorg en aandacht gerealiseerd. De fronten van de keuken zijn gemaakt van zwarte eiken fineer, wat een natuurlijke uitstraling geeft aan de moderne zwarte keuken.

Om het geheel een hedendaagse touch te geven, hebben we gekozen voor een keramiek keukenblad dat verdikt is tot 10 centimeter. Hierdoor krijgt de keuken een stoere, robuuste uitstraling.

(klik voor grotere weergave)

Optimaal de ruimte benutten voor de keuken.

Om het geheel af te maken hebben wij nog een slimme oplossing bedacht. Achter de lange kasten bevond zich namelijk een constructie kolom van de uitbouw. Deze kolom hebben wij weten weg te werken door middel van ondiepere kasten.

Zo hebben wij optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte en heeft de keuken een strakke en opgeruimde uitstraling. Kortom, deze luxe keuken met natuurlijke maar moderne uitstraling is een absolute eyecatcher geworden in het huis van onze klant.

Kookeiland omtoveren tot keukenbar.

Maar dat is nog niet alles. De klant wilde graag dat de keuken betrokken zou worden bij de woonkamer. Om dit te realiseren hebben wij van het eiland een bar gemaakt waar je rondom kan zitten en gezellig kunt ontbijten met het gezin. Zo wordt de keuken een centrale ontmoetingsplek in huis.

Beoordeel het zelf en bekijk de foto’s hieronder van het resultaat.

Het resultaat: tijdloze zwarte keuken met keramiek keukenblad.

 

Deze luxe keuken is niet alleen prachtig om te zien, maar heeft ook een aantal unieke kenmerken die het geheel nog bijzonderder maken. Zo bevindt zich in een van de lange kasten een wijnkast/koffie corner met een mooi mat glas front. Deze kast is niet alleen handig, maar ook een echte eyecatcher in de keuken. In de kast bevinden zich wijnglazen, een koffiezetapparaat en een lade met daarop hetzelfde keramiek werkblad als in de keuken. Zo wordt de stijl van de keuken in zijn geheel mooi doorgetrokken.

Ook beschikt deze keuken over BOSCH apparatuur in de accent line serie, die helemaal zwart zijn uitgevoerd. Hierdoor past de apparatuur perfect bij de zwarte keuken en vormt het een mooie eenheid.

Het oog voor detail en het streven naar perfectie komt duidelijk naar voren in deze prachtige donkere keuken.

Kortom, deze keuken heeft niet alleen een natuurlijke en moderne uitstraling, maar is ook voorzien van unieke elementen die het geheel nog bijzonderder maken. De wijnkast/koffie. Wij zijn trots op het eindresultaat en zijn blij dat wij de wens van onze klant zo mooi hebben kunnen vervullen.

Apparatuur verwerkt in deze keuken:

 

  • Combi-magnetron inbouw BOSCH ACCENT LINE
  • Inbouw koelvriescombinatie (2x) SIEMENS
  • Inbouw vriezer SIEMENS
  • Spoelbak zwart REGINOX
  • Wijnklimaatkast AERO
  • Zwarte inductie kookplaat met afzuiging BORA
  • Zwarte keukenkraan QUOOKER
  • Zwarte vaatwasser BOSCH ACCENT LINE
timber-zwarte-luxe-keuken-header-1350-500