Keukenzaken

Noord-Holland

ons aanbodcontact opnemen

Showroom? Schoterweg 26, Haarlem 

Luxe keukenzaak Noord-Holland.

De beste partner voor uw keuken ontwerpen Haarlem is Timber keukens. U vindt ons aan de Schoterweg 26, op de hoek van de Johannes de Breukstraat. In onze showroom bent u van harte welkom om een indruk te krijgen wat Timber keukens voor u kan betekenen. Wij behoren tot de keukenwinkels Noord-Holland waar we op afspraak de tijd voor u nemen. Op een tijd dat het u schikt. Een van onze medewerkers neemt dan alle tijd voor u om elke vraag te beantwoorden die u heeft. Wilt u een keuken ontwerpen Haarlem, tekent onze medewerker eerst een eenvoudige schets. Zo krijgt u een globale indruk hoe het er visueel uit gaat zien. Wij komen daarna ook op locatie kijken. U kunt er voor direct advies aan huis kiezen. Onze specialist kijkt dan ter plaatse welk type keuken en opstelling het best overeen komt met uw woning.

Pas wanneer onze ontwerper goed op de hoogte is van de situatie, het leidingwerk en de maatvoering gaan wij aan de slag met het definitieve ontwerp. U kiest uw materialen, waarna wij de opdracht aan de fabriek doorgeven. Zoals u van goede keukenwinkels Noord-Holland kunt verwachten, komt ons vakkundige team uw keuken pas installeren, als alle onderdelen binnen zijn.

Timber keukenwinkels Noord-Holland verzorgt niet alleen uw nieuwe keuken van A tot Z. Bij ons kunt u eveneens terecht voor maatwerk kozijnen. Dit betekent dat uw keuken ontworpen kan worden naar een kook- en leefruimte die in volledige harmonie met uw woning is. In plaats van alleen een nieuw keukenmeubel, verduurzamen wij voor u de gehele ruimte naar een energiezuinige luxe keuken, waarin u met plezier uw tijd doorbrengt. Benieuwd naar wat Timber keuken ontwerpen Haarlem voor u kan betekenen? Laat uw contactgegevens achter, zodat we zo snel mogelijk een afspraak kunnen maken.

Keukenzaak Noord-Holland

Mooi he, zo’n moderne bronzen keuken en aanrechtbladen op maat? Wist u dat dit ook in uw keuken kan? U hoeft hiervoor geen volledig nieuwe maatwerk keuken te kopen. Heeft u al eens gedacht aan modernisering van uw huidige keuken? Naast keukenrenovatie, waar versleten elementen worden vervangen door nieuwe, kunt u bij ons ook kiezen voor een keukenmodernisering. Als een van de weinige keukenzaken in Noord-Holland liggen onze roots in het timmervak. Dit houdt in dat wij niet alleen nieuwe keukens installeren, maar ook bestaande oude keukens transformeren naar moderne keukens van deze tijd. Zo kunt u, ook al is uw keukenruimte nog zo onooglijk en klein in uw ogen, toch in het bezit komen van de keuken van uw dromen. Hiervoor leiden er meerdere wegen naar Rome. Om de meest geschikte optie te kunnen kiezen, maakt u hiervoor het best een afspraak met onze keukenontwerper.

Met een maatwerk keuken kopen, op grond van modernisering, kunt u kiezen voor een volledig nieuwe stijl en look. Wij bieden u een ruime keuze uit aanrechtbladen op maat, in diverse materialen en kleuren. U heeft hierbij de keuze uit onder andere marmer, hout, kunststof, composiet, beton of graniet. Een echte eyecatcher van de moderne keuken is een keramiek aanrechtblad. Keramiek is vlekbestendig en makkelijk schoon te houden. Daarbij geeft een keramiek keukenblad uw keuken een tijdloze, stoere, maar tevens ook luxe uitstraling. Het is een materiaal dat in elke gewenst kleur verkrijgbaar is. Hierdoor is het uitstekend te combineren met elke denkbare design en materiaal front.

Bij een renovatie of make over van uw keuken mogen ook moderne keukenapparatuur niet ontbreken. Wij werken met merken van huishoudelijke apparaten van Bosch, Siemens Smeg, Quooker, AEG Neff en Miele. Is er een ander merk dat u voorkeur geniet, is dat vanzelfsprekend geen enkel probleem.

Interesse in een Timber keuken?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Ervaren. Betrouwbaar. Timber Nederland staat voor de beste kwaliteit.

jaar ervaring

projecten afgerond

Producten van
topkwaliteit

Onze keukens zijn van de allerbeste kwaliteit en gemaakt van speciaal hout. Deze zijn voorzien van meerdere keurmerken. Wij kiezen voor hoogwaardig grondstoffen, waardoor wij het beste resultaat kunnen garanderen.

Dynamische
ontwikkeling

Timber Nederland staat voor continu blijven door ontwikkelen. Wij zijn pas tevreden als onze producten écht goed zijn. Daardoor kunnen we onze keukens met een gerust hart aanbieden. Volg ons voor de nieuwste ontwikkelingen.

Samenwerking
met ontwerpers

Samen met onze ontwerpers tekenen wij jullie droomkeuken. Niets is ons te gek. De keuken wordt op de millimeter nauwkeurig getekend en opgeleverd. Precies zoals jullie dit in gedachten hadden. Geen verrassingen.

Eersteklas
keukens

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.

KEUKENS

LEES MEER   >

KOZIJNEN

LEES MEER >

De 5 stappen van Timber

Samen je behoeften te definiëren

We komen alle belangrijke zaken en details overeen, schatten het project in en plannen een vervolg ontmoeting met de klant.

Professionele meeting ter plaatse

Ter plaatse metingen uitvoeren, details bepalen, presentatie van sondes en uiteindelijke berekening.

Productie

In deze fase bereiden we het productieproces voor. We voeren cruciale gegevens in de machinebesturingssoftware, bereiden de benodigde materialen voor, verwerken deze en voltooien de bestelling.

Transport en montage

We bieden vervoer aan naar het door de klant opgegeven adres en professionele montage van alle elementen op het terrein.

Garantie en service

Als de behoefte zich voordoet, bezoeken we onze klant en repareren we alle fouten in onze producten. Omdat de klachten over onze producten zeer zeldzaam zijn, is de garantieperiode niet gespecificeerd. In geval van klachten bieden we onze hulp echter zonder tijdsbeperkingen.

Wij zijn een
familiebedrijf

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.