Luxe keukenzaak

in Haarlem

ons aanbodcontact opnemen
hongaarse punt keuken timber haarlem
moderne_witte_keuken_vierkant_timber
timber bronze keuken amsterdam
spiegel keuken timber haarlem

Bezoekadres Timber

Schoterweg 26, Haarlem

Luxe keukenzaak Haarlem.

Er zijn maar weinig keukenzaken Haarlem waar u zo’n compleet pakket aan keukens en timmerwerk aantreft als bij Timber. Naast keukens op maat kunt u tevens bij ons terecht voor kozijnen en tuindeuren. Dit even terzijde en gaan we hier verder ook niet op in. Misschien is het echter wel iets om in uw achterhoofd te houden, mocht u een en ander in een verbouwing willen laten samenvallen.

Wat onze keukens op maat aangaat, wij verzorgen deze voor u van A, tot Z. Het enige wat wij van u verlangen is dat u uw volledige wensenpakket aan ons voorlegt en wij bij u langs mogen komen, om de situatie in ogenschouw te nemen. Wij vinden het belangrijk dat uw keuken een weloverwogen investering is waarvan u achteraf niet zegt van: “had ik maar zus, of had ik maar zo”. Daarna gaan wij kijken hoe wij voor u, binnen het door u opgegeven budget, een mooie luxe keuken kunnen neerzetten. Daarbij is het niet meer dan logisch dat u ook andere keukenzaken Haarlem raadpleegt, om te kijken wat zij u kunnen offreren.

Onze roots liggen in het ambachtelijke timmerwerk. De montageploeg waar wij mee werken, werkt al jaren samen met ons. Dit vertaalt zich terug in een soepele communicatie, dienstverlening en een nauwe betrokkenheid bij het werk. De panelen van luxe Timber keukens op maat bestaan uit de beste kwaliteit gelamineerd, gelakt of gefineerd hout of acryl. Voor een werkblad heeft u bij ons de keuze uit composiet, kunststof of hout, alsmede beton, keramiek en marmer. Een moderne keuken kan niet meer zonder inbouwapparatuur.

Als een van de weinige keukenzaken Haarlem kunt u bij ons elk merk keukenapparatuur kiezen dat er is. Of het nu Bosch, Siemens, AEG, Miele Neff, Quooker of Smeg apparatuur betreft, uw voorkeur is onze opdracht.

Keuken showroom Noord-Holland.

In tegenstelling tot andere aanbieders in keukens Noord-Holland vindt u bij ons geen grote showroom. Ook vindt u bij ons geen keukenmodellen van dertien uit een dozijn. Wat u wel bij ons vindt, zijn maatwerk keukens van topkwaliteit. Bij ons ligt de focus erop uw droomkeuken tot een tastbaar iets te maken, waar u tientallen jaren plezier van heeft. Het is niet per se nodig dat u zelf van tevoren een tekening maakt. Dat mag natuurlijk wel, maar wanneer u aan ons aangeeft wat en hoe u bepaalde zaken wenst, heeft onze ontwerper in principe genoeg aan uw mondelinge uitleg. Voor het inmeten van onze keukens Noord-Holland komen wij bij u langs. Zodra onze ontwerper de technische aspecten heeft gezien, spreken we de mogelijkheden op het gebied van de indeling met u door. Denk hierbij aan de plaatsen van de apparatuur, de verlichting en de te gebruiken materialen.

Als ambachtelijk timmerbedrijf in keukens Noord-Holland kunnen wij u al snel een tijdlijn en kostenraming presenteren. Naast keukenopstellingen die fabriek-af worden geleverd, kunt u er bij ons ook voor kiezen uw keuken handmatig te laten maken. Met name wanneer u op zoek bent naar een unieke keuken die niemand anders heeft, is dit dé manier. En niet alleen voor speciale wensen bieden handgemaakte keukens Noord-Holland uitkomst, ook wanneer u een keuken wilt realiseren in een ruimte die niet als keuken bedoeld is, kan er zoveel meer met een handmatig vervaardigd ontwerp. Gedurende het gehele proces houden we u overal van op de hoogte. Zo stellen we u ruim van tevoren in kennis wanneer de keuken geleverd en geplaatst gaat worden. Wat de nazorg van Timber keukens Noord-Holland betreft, ook dat zit wel goed. Wij hanteren geen termijngebonden garantieperiode. Voor reparaties of onverwachte problemen kunt u altijd bij ons terecht.

Interesse in een Timber keuken?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Ervaren. Betrouwbaar. Timber Nederland staat voor de beste kwaliteit.

jaar ervaring

projecten afgerond

Producten van
topkwaliteit

Onze keukens zijn van de allerbeste kwaliteit en gemaakt van speciaal hout. Deze zijn voorzien van meerdere keurmerken. Wij kiezen voor hoogwaardig grondstoffen, waardoor wij het beste resultaat kunnen garanderen.

Dynamische
ontwikkeling

Timber Nederland staat voor continu blijven door ontwikkelen. Wij zijn pas tevreden als onze producten écht goed zijn. Daardoor kunnen we onze keukens met een gerust hart aanbieden. Volg ons voor de nieuwste ontwikkelingen.

Samenwerking
met ontwerpers

Samen met onze ontwerpers tekenen wij jullie droomkeuken. Niets is ons te gek. De keuken wordt op de millimeter nauwkeurig getekend en opgeleverd. Precies zoals jullie dit in gedachten hadden. Geen verrassingen.

Eersteklas
keukens

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.

KEUKENS

LEES MEER   >

KOZIJNEN

LEES MEER >

De 5 stappen van Timber

Samen je behoeften te definiëren

We komen alle belangrijke zaken en details overeen, schatten het project in en plannen een vervolg ontmoeting met de klant.

Professionele meeting ter plaatse

Ter plaatse metingen uitvoeren, details bepalen, presentatie van sondes en uiteindelijke berekening.

Productie

In deze fase bereiden we het productieproces voor. We voeren cruciale gegevens in de machinebesturingssoftware, bereiden de benodigde materialen voor, verwerken deze en voltooien de bestelling.

Transport en montage

We bieden vervoer aan naar het door de klant opgegeven adres en professionele montage van alle elementen op het terrein.

Garantie en service

Als de behoefte zich voordoet, bezoeken we onze klant en repareren we alle fouten in onze producten. Omdat de klachten over onze producten zeer zeldzaam zijn, is de garantieperiode niet gespecificeerd. In geval van klachten bieden we onze hulp echter zonder tijdsbeperkingen.

Wij zijn een
familiebedrijf

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.