Keukenspecialist

in Haarlem

ons aanbodcontact opnemen

Showroom? Schoterweg 26, Haarlem 

De keukenspecialist in Haarlem.

Op zoek naar een keukenspeciaalzaak Haarlem, waar uw keuken op ambachtelijke wijze vervaardigd wordt? Waar de liefde voor hout en handwerk u tegemoet straalt? Timber timmerwerken bestaat al meerdere generaties. Als familiebedrijf dat keukens op maat in Noord-Holland maakt, hebben we ons verder ontwikkeld. Van een eenmanszaak in een Pools dorp tot een succesvol bedrijf op Europees niveau. Onze keukens worden vervaardigd door vakkundige timmerlieden die hun hart en ziel leggen in de bewerking van eerste klas grondstoffen. Vanzelfsprekend rusten wij onze keukens uit met de beste keukenapparatuur en mooiste werk- en accentverlichting.

Vandaag de dag is de keuze in materialen voor een keuken op maat Noord-Holland heel divers. Zo zien we in designkeukens dat combinaties van hout, glas en steen, met rvs of aluminium heel gewoon zijn. Glazen werkbladen, in plaats van marmer, composiet of rvs en geborstelde aluminium accenten op massief houten deur- en ladefronten. Het zijn soms de kleine innovatieve dingen of gedurfde combinaties die van een gewone keuken een droomkeuken maken. U dient ook zo te rekenen: een ambachtelijk vervaardigde keuken van keukenspeciaalzaak Haarlem gaat al gauw zo’n dertig jaar mee. Wij vinden het dan ook helemaal niet raar dat u alles grondig wilt overdenken en niet over een nacht ijs gaat.

Een nieuwe keuken is geen aankoop die u regelmatig doet. Misschien zelf maar een keer in uw leven.  Daarbij is het ook een uitgave waar u misschien jaren voor gespaard heeft. Aan ons de zware opgave voor u een keuken te ontwerpen en in elkaar te zetten, waar u één, met voldoening naar kijkt en twee, met plezier in kookt. De uren die een echte kookliefhebber in de keuken doorbrengt zijn niet gering. Voor de perfecte keuken op maat Noord-Holland is het daarom belangrijk dat u de juiste keuze maakt. Bel ons op voor een afspraak of kom meteen langs in onze keukenspeciaalzaak Haarlem.

Interesse in een Timber keuken?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Ervaren. Betrouwbaar. Timber Nederland staat voor de beste kwaliteit.

jaar ervaring

projecten afgerond

Producten van
topkwaliteit

Onze keukens zijn van de allerbeste kwaliteit en gemaakt van speciaal hout. Deze zijn voorzien van meerdere keurmerken. Wij kiezen voor hoogwaardig grondstoffen, waardoor wij het beste resultaat kunnen garanderen.

Dynamische
ontwikkeling

Timber Nederland staat voor continu blijven door ontwikkelen. Wij zijn pas tevreden als onze producten écht goed zijn. Daardoor kunnen we onze keukens met een gerust hart aanbieden. Volg ons voor de nieuwste ontwikkelingen.

Samenwerking
met ontwerpers

Samen met onze ontwerpers tekenen wij jullie droomkeuken. Niets is ons te gek. De keuken wordt op de millimeter nauwkeurig getekend en opgeleverd. Precies zoals jullie dit in gedachten hadden. Geen verrassingen.

Eersteklas
keukens

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.

KEUKENS

LEES MEER   >

KOZIJNEN

LEES MEER >

De 5 stappen van Timber

Samen je behoeften te definiëren

We komen alle belangrijke zaken en details overeen, schatten het project in en plannen een vervolg ontmoeting met de klant.

Professionele meeting ter plaatse

Ter plaatse metingen uitvoeren, details bepalen, presentatie van sondes en uiteindelijke berekening.

Productie

In deze fase bereiden we het productieproces voor. We voeren cruciale gegevens in de machinebesturingssoftware, bereiden de benodigde materialen voor, verwerken deze en voltooien de bestelling.

Transport en montage

We bieden vervoer aan naar het door de klant opgegeven adres en professionele montage van alle elementen op het terrein.

Garantie en service

Als de behoefte zich voordoet, bezoeken we onze klant en repareren we alle fouten in onze producten. Omdat de klachten over onze producten zeer zeldzaam zijn, is de garantieperiode niet gespecificeerd. In geval van klachten bieden we onze hulp echter zonder tijdsbeperkingen.

Wij zijn een
familiebedrijf

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.