Luxe keukenwinkel

in Haarlem

ons aanbodcontact opnemen

Showroom? Schoterweg 26, Haarlem 

Luxe keukenwinkel Haarlem.

Van alle keukenwinkels Haarlem is Timber hét adres voor op maakt gemaakte houten keukens. De kwaliteit die wij leveren wordt door geheel Europa, ja zelfs helemaal tot in Polen zeer op prijs gesteld. Vergeleken met andere handgemaakte keukens Noord-Holland passen onze keukens net iets vaker in het plaatje droomkeuken. De reden hiervoor is dat wij het gegeven ‘luxe keuken’ zeer ruim interpreteren. Luxe in de keuken, is naar ons idee meer dan alleen het vullen van een meubelopstelling met moderne keukenapparatuur. Vanzelfsprekend heeft de apparatuur een belangrijk aandeel in de mate van luxe. Het meest belangrijk in een keuken is echter de gebruiksvriendelijkheid voor de hoofdgebruiker.

Wij zijn er trots op bekend te staan als een van de keukenwinkels Haarlem waar de tijd genomen wordt voor de klant. Het gemeenschappelijke doel dat wij met u delen, is immers uw droomkeuken daadwerkelijk tot een droom van een keuken maken. Met de beste materialen, in de vorm van stalen, onder handbereik en onder het genot van een kop koffie gaan wij samen met u rond de tafel zitten. Bij het ontwerp van uw keuken houden wij rekening met de lichaamslengte van de hoofdgebruiker, of deze links- of rechtshandig is en de routing van kookunit naar natte kant en koelkast. Als een van de weinige timmerbedrijven dat gespecialiseerd is in handgemaakte keukens Noord-Holland, werken wij klantgericht en niet volgens een bepaalde standaardisatie.

Wat onze keukenstijlen betreft, die is geheel aan u. Er zullen weinig keukenwinkels Haarlem zijn, waar u landelijk en industrieel en modern kunt combineren. Veelal wordt er immers uitgegaan van een bepaald concept. Onze handgemaakte keukens Noord-Holland zouden zijn exclusiviteit echter verliezen, als dat bij ons niet kon. Graag nodigen wij u daarom uit voor een oriënterend gesprek, om te kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Interesse in een Timber keuken?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Ervaren. Betrouwbaar. Timber Nederland staat voor de beste kwaliteit.

jaar ervaring

projecten afgerond

Producten van
topkwaliteit

Onze keukens zijn van de allerbeste kwaliteit en gemaakt van speciaal hout. Deze zijn voorzien van meerdere keurmerken. Wij kiezen voor hoogwaardig grondstoffen, waardoor wij het beste resultaat kunnen garanderen.

Dynamische
ontwikkeling

Timber Nederland staat voor continu blijven door ontwikkelen. Wij zijn pas tevreden als onze producten écht goed zijn. Daardoor kunnen we onze keukens met een gerust hart aanbieden. Volg ons voor de nieuwste ontwikkelingen.

Samenwerking
met ontwerpers

Samen met onze ontwerpers tekenen wij jullie droomkeuken. Niets is ons te gek. De keuken wordt op de millimeter nauwkeurig getekend en opgeleverd. Precies zoals jullie dit in gedachten hadden. Geen verrassingen.

Eersteklas
keukens

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.

KEUKENS

LEES MEER   >

KOZIJNEN

LEES MEER >

De 5 stappen van Timber

Samen je behoeften te definiëren

We komen alle belangrijke zaken en details overeen, schatten het project in en plannen een vervolg ontmoeting met de klant.

Professionele meeting ter plaatse

Ter plaatse metingen uitvoeren, details bepalen, presentatie van sondes en uiteindelijke berekening.

Productie

In deze fase bereiden we het productieproces voor. We voeren cruciale gegevens in de machinebesturingssoftware, bereiden de benodigde materialen voor, verwerken deze en voltooien de bestelling.

Transport en montage

We bieden vervoer aan naar het door de klant opgegeven adres en professionele montage van alle elementen op het terrein.

Garantie en service

Als de behoefte zich voordoet, bezoeken we onze klant en repareren we alle fouten in onze producten. Omdat de klachten over onze producten zeer zeldzaam zijn, is de garantieperiode niet gespecificeerd. In geval van klachten bieden we onze hulp echter zonder tijdsbeperkingen.

Wij zijn een
familiebedrijf

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.