Maatwerk Keukens

van Timber

ons aanbodcontact opnemen
hongaarse punt keuken timber haarlem
timber bruine keuken haarlem
timber bronze keuken amsterdam
spiegel keuken timber haarlem

Schoterweg 26, Haarlem 

Telefoon: 023 234 0160.

Ma t/m vrij van 10:00 – 18:00.
Zaterdag op afspraak.

 

Keuken met alles erop en eraan.

Voor maatwerk in keukens is een bedrijf als Timber precies wat u zoekt. Bij ons koopt u geen standaard fabriekskeuken, maar een op maat gemaakte keuken. Een maatwerk keuken gaat verder dan het voor de vuist inrichten van een ruimte. Bij een keuken op maat kopen, is een goede voorbereiding minstens zo belangrijk als de plaatsing zelf. Om ervoor te zorgen dat er geen enkel detail over het hoofd gezien wordt, hanteren we bij Timber keukens een vijf stappenplan.

Stap 1: Definiëren van uw wensen

Samen met u maken we met u een eerste opzet, waarin we uw wensen en voorkeuren opnemen. Vaak kunnen we u dan al een globale indicatie van de kosten geven. Lijkt het u wat, plannen wij met u een vervolgontmoeting ter plaatse in.

Stap 2: Meten is weten

Voor een keuken die op maat gemaakt wordt, is de beschikbare ruimte belangrijk. Tijdens de vervolgontmoeting nemen wij alle exacte maten en bespreken de details nog eens door. Wilt u de nieuwe keuken samen laten vallen met een verbouwing is dat geen enkel probleem. Als timmerbedrijf maken wij met hetzelfde vakmanschap eveneens maatwerk kozijnen, garderobes en wijnkasten.

Stap 3: Uw keuken wordt gemaakt

Als keukens op maat gemaakt moeten worden, maakt onze ontwerper een gedetailleerd keukenplan. Na uw akkoord bestellen wij de benodigde materialen en wordt het productieproces in gang gezet.

Stap 4: Bezorging en plaatsing

Zodra wij alle componenten ontvangen hebben, maken wij met u een afspraak voor bezorging en plaatsing door ons installatieteam.

Stap 5: Volledige service en garantie

Bij een Timber keuken op maat kopen, geniet u volledige service en garantie. Wij krijgen zo weinig klachten dat we onze garantietermijn niet vastgelegd hebben voor een bepaalde periode. Heeft u onverhoopt een klacht, kunt u zonder enige tijdsbeperking op onze hulp rekenen.

Waarom kiezen voor onze op maat gemaakte keukens in Haarlem

In een op maat gemaakte keuken wordt elke millimeter ruimte optimaal benut. Precies afgestemd op uw wensen, passend bij het interieur en ook niet onbelangrijk, uw lichaamslengte en stijl van koken. Een keuken laat u tenslotte niet alleen voor het mooi exclusief op maat maken. De belangrijkste functie is altijd nog het bereiden van voedsel.

Doordat u bij een maatwerk keuken geen rekening hoeft te houden met de standaard maatvoeringen van kasten en werkbladen heeft u oneindig veel opties. U bepaalt zelf de hoeveelheden aan werk- en opbergruimte en waar de apparatuur moet komen. In een op maat gemaakte keuken kunt u denken aan een aanrechthoogte die afgestemd is op uw lichaamslengte, diepere of juist ondiepere opbergruimten en een volledige integratie van hightech keukenapparatuur.

Als u ervoor kiest om ons uw nieuwe keuken te laten maken, kunnen wij u nu al vertellen dat u daarmee een goede beslissing neemt. Bij Timber keukens gaan wij voor echt vakmanschap. Wij werken met liefde voor het materiaal en voor het gevoel van voldoening dat een topresultaat biedt. Voordat we beginnen, nemen we alles exact met u door. Hierbij maakt u uw wensen kenbaar en geven wij aan wat er binnen dat spectrum aan mogelijkheden voorhanden is. Wij zijn goed geïnformeerd op het gebied van materialen en de nieuwste hightech keukensnufjes. Daarnaast hebben wij ons laten onderleggen door professionele koks hoe een keukenindeling het best afgestemd kan worden op de routing. 

De volgende stap is een ontmoeting met u ter plaatse. Hierbij meten we in wat u in gedachten had en kijken of dit ook technisch mogelijk is. Indien niet het geval is, buigen wij ons erover hoe we dit voor u toch kunnen realiseren. Bij ons krijgt u hoe dan ook, uiteindelijk altijd uw maatwerk droomkeuken.

Keuken kopen Haarlem

De keuze in keukenwinkels Haarlem is groot. Goedkope keukens, dure keukens, standaardkeukens en ultra luxe keukens, u heeft ze maar voor het uitkiezen. Wanneer u echter op zoek bent naar iets speciaals, zoals een handgemaakte keuken of een keuken naar eigen ontwerp, zult u zien dat u aan het eind van uw zoektocht uiteindelijk bij ons terechtkomt. Als voormalig timmerbedrijf zit het ons in het bloed om constructies precies passend te maken. Dit is dan ook precies wat ons onderscheidt van andere keukenwinkels Haarlem. Wij plaatsen uw maatwerk keuken met liefde voor het vak en materiaal. Wij leveren u een keukenopstelling die naadloos aansluit op de architectuur van uw woning en u een leef- en kookplezier bezorgen, zoals u nooit eerder ervaren hebt. Klinkt dit u een beetje overdreven in de oren? Vergelijk het eens met een auto: met een standaard gezinsauto komt u prima van A naar B, maar zodra u plaatsneemt in het laatste model Mercedes, wordt de rit toch wel een beetje anders. Zo is het ook met de keukens van Timber.

Door te kiezen voor een maatwerk keuken zorgt u ervoor dat de beschikbare ruimte ten volle benut wordt. Met name wanneer u in een historisch pand of een al wat oudere middenstands- of arbeiderswoning woont, heeft u veel profijt bij maatwerk. Hoe vaak komt het niet voor dat er in de keukenruimte van oudere gebouwen een moeilijke hoek of schuine wand zit? Koopt u een standaardkeuken krijgt u in zo’n omstandigheid altijd te maken met ruimteverlies en passtukken waarmee loze ruimten gecamoufleerd worden. Wij zijn een van de weinige keukenwinkels Haarlem die graag een stapje extra voor u doen, zodat u een keuken krijgt waar u jarenlang plezier van heeft. Timber maatwerk keukens geven u de vrijheid uw droomkeuken te realiseren.

Interesse in een Timber keuken?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Producten van
topkwaliteit

Onze keukens zijn van de allerbeste kwaliteit en gemaakt van speciaal hout. Deze zijn voorzien van meerdere keurmerken. Wij kiezen voor hoogwaardig grondstoffen, waardoor wij het beste resultaat kunnen garanderen.

Dynamische
ontwikkeling

Timber Nederland staat voor continu blijven door ontwikkelen. Wij zijn pas tevreden als onze producten écht goed zijn. Daardoor kunnen we onze keukens met een gerust hart aanbieden. Volg ons voor de nieuwste ontwikkelingen.

Samenwerking
met ontwerpers

Samen met onze ontwerpers tekenen wij jullie droomkeuken. Niets is ons te gek. De keuken wordt op de millimeter nauwkeurig getekend en opgeleverd. Precies zoals jullie dit in gedachten hadden. Geen verrassingen.