Maatwerk Keukens

van Timber

ons aanbodcontact opnemen

Showroom? Schoterweg 26, Haarlem 

Keuken met alles erop en eraan.

Voor maatwerk in keukens is een bedrijf als Timber precies wat u zoekt. Bij ons koopt u geen standaard fabriekskeuken, maar een op maat gemaakte keuken. Een maatwerk keuken gaat verder dan het voor de vuist inrichten van een ruimte. Bij een keuken op maat kopen, is een goede voorbereiding minstens zo belangrijk als de plaatsing zelf. Om ervoor te zorgen dat er geen enkel detail over het hoofd gezien wordt, hanteren we bij Timber keukens een vijf stappenplan.

Stap 1: Definiëren van uw wensen

Samen met u maken we met u een eerste opzet, waarin we uw wensen en voorkeuren opnemen. Vaak kunnen we u dan al een globale indicatie van de kosten geven. Lijkt het u wat, plannen wij met u een vervolgontmoeting ter plaatse in.

 Stap 2: Meten is weten

Voor een keuken die op maat gemaakt wordt, is de beschikbare ruimte belangrijk. Tijdens de vervolgontmoeting nemen wij alle exacte maten en bespreken de details nog eens door. Wilt u de nieuwe keuken samen laten vallen met een verbouwing is dat geen enkel probleem. Als timmerbedrijf maken wij met hetzelfde vakmanschap eveneens maatwerk kozijnen, garderobes en wijnkasten.

Stap 3: Uw keuken wordt gemaakt

Als keukens op maat gemaakt moeten worden, maakt onze ontwerper een gedetailleerd keukenplan. Na uw akkoord bestellen wij de benodigde materialen en wordt het productieproces in gang gezet.

Stap 4: Bezorging en plaatsing

Zodra wij alle componenten ontvangen hebben, maken wij met u een afspraak voor bezorging en plaatsing door ons installatieteam.

Stap 5: Volledige service en garantie

Bij een Timber keuken op maat kopen, geniet u volledige service en garantie. Wij krijgen zo weinig klachten dat we onze garantietermijn niet vastgelegd hebben voor een bepaalde periode. Heeft u onverhoopt een klacht, kunt u zonder enige tijdsbeperking op onze hulp rekenen.

Interesse in een Timber keuken?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Ervaren. Betrouwbaar. Timber Nederland staat voor de beste kwaliteit.

jaar ervaring

projecten afgerond

Producten van
topkwaliteit

Onze keukens zijn van de allerbeste kwaliteit en gemaakt van speciaal hout. Deze zijn voorzien van meerdere keurmerken. Wij kiezen voor hoogwaardig grondstoffen, waardoor wij het beste resultaat kunnen garanderen.

Dynamische
ontwikkeling

Timber Nederland staat voor continu blijven door ontwikkelen. Wij zijn pas tevreden als onze producten écht goed zijn. Daardoor kunnen we onze keukens met een gerust hart aanbieden. Volg ons voor de nieuwste ontwikkelingen.

Samenwerking
met ontwerpers

Samen met onze ontwerpers tekenen wij jullie droomkeuken. Niets is ons te gek. De keuken wordt op de millimeter nauwkeurig getekend en opgeleverd. Precies zoals jullie dit in gedachten hadden. Geen verrassingen.

Eersteklas
keukens

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.

KEUKENS

LEES MEER   >

KOZIJNEN

LEES MEER >

De 5 stappen van Timber

Samen je behoeften te definiëren

We komen alle belangrijke zaken en details overeen, schatten het project in en plannen een vervolg ontmoeting met de klant.

Professionele meeting ter plaatse

Ter plaatse metingen uitvoeren, details bepalen, presentatie van sondes en uiteindelijke berekening.

Productie

In deze fase bereiden we het productieproces voor. We voeren cruciale gegevens in de machinebesturingssoftware, bereiden de benodigde materialen voor, verwerken deze en voltooien de bestelling.

Transport en montage

We bieden vervoer aan naar het door de klant opgegeven adres en professionele montage van alle elementen op het terrein.

Garantie en service

Als de behoefte zich voordoet, bezoeken we onze klant en repareren we alle fouten in onze producten. Omdat de klachten over onze producten zeer zeldzaam zijn, is de garantieperiode niet gespecificeerd. In geval van klachten bieden we onze hulp echter zonder tijdsbeperkingen.

Wij zijn een
familiebedrijf

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.