Luxe keuken in

in Haarlem

ons aanbodcontact opnemen

Showroom? Schoterweg 26, Haarlem 

Luxe keuken kopen in Noord-Holland.

De beste keukeninspiratie Haarlem doet u op bij Timber keukens. Bij ons is namelijk niets standaard. Wij denken met u mee bij het ontwikkelen van uw droomkeuken. Waar kunt u immers beter een keuken op maat Noord-Holland laten maken dan bij een bedrijf dat al meerdere generaties succesvol is? Onze grootste passie ligt in het maken van houten keukens. Hout is een veelzijdige en dankbare grondstof dat zich leent voor elke vorm van bewerking. Timber is de ideale partner voor uw keukeninspiratie Haarlem. Bij ons is alles mogelijk. Niet omdat we zo groot zijn, maar omdat we onze keukens naar traditie en met respect voor ons ambacht maken. Onze specialiteit is maatwerk tot in de kleinste details.

Als keukenzaak zijn wij ons er terdege van bewust dat u niet elke vijf jaar een nieuwe luxe keuken koopt. Misschien zelf maar een keer in uw leven. Wanneer wij een keuken op maat Noord-Holland voor u maken, kunt u ervan uitgaan dat deze tientallen jaren meegaat. Dat ze voorzien is van de laatste technische snufjes en perfect aansluit bij de stijl van uw woning.

Timber ontwerpt en monteert elke stijl en formaat keuken in een betaalbare prijsklasse. Misschien is het plan voor een nieuwe keuken bij u nog niet helemaal gevormd. En eigenlijk bent u meer op zoek naar keukeninspiratie Haarlem. Bij ons is dat geen enkel probleem. Graag nodigen we u uit voor een oriënterend gesprek. In onze zaak kunt u de materialen zien en voelen en krijgt u van ons informatie over de laatste slimme innovatie keukensnufjes. Aan de hand van uw wensen kunnen wij u vervolgens vertellen een keuken op maat Noord-Holland ongeveer gaat kosten. Deze prijsinformatie is geheel vrijblijvend en verplicht u verder tot niets.

Interesse in een Timber keuken?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Ervaren. Betrouwbaar. Timber Nederland staat voor de beste kwaliteit.

jaar ervaring

projecten afgerond

Producten van
topkwaliteit

Onze keukens zijn van de allerbeste kwaliteit en gemaakt van speciaal hout. Deze zijn voorzien van meerdere keurmerken. Wij kiezen voor hoogwaardig grondstoffen, waardoor wij het beste resultaat kunnen garanderen.

Dynamische
ontwikkeling

Timber Nederland staat voor continu blijven door ontwikkelen. Wij zijn pas tevreden als onze producten écht goed zijn. Daardoor kunnen we onze keukens met een gerust hart aanbieden. Volg ons voor de nieuwste ontwikkelingen.

Samenwerking
met ontwerpers

Samen met onze ontwerpers tekenen wij jullie droomkeuken. Niets is ons te gek. De keuken wordt op de millimeter nauwkeurig getekend en opgeleverd. Precies zoals jullie dit in gedachten hadden. Geen verrassingen.

Eersteklas
keukens

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.

KEUKENS

LEES MEER   >

KOZIJNEN

LEES MEER >

De 5 stappen van Timber

Samen je behoeften te definiëren

We komen alle belangrijke zaken en details overeen, schatten het project in en plannen een vervolg ontmoeting met de klant.

Professionele meeting ter plaatse

Ter plaatse metingen uitvoeren, details bepalen, presentatie van sondes en uiteindelijke berekening.

Productie

In deze fase bereiden we het productieproces voor. We voeren cruciale gegevens in de machinebesturingssoftware, bereiden de benodigde materialen voor, verwerken deze en voltooien de bestelling.

Transport en montage

We bieden vervoer aan naar het door de klant opgegeven adres en professionele montage van alle elementen op het terrein.

Garantie en service

Als de behoefte zich voordoet, bezoeken we onze klant en repareren we alle fouten in onze producten. Omdat de klachten over onze producten zeer zeldzaam zijn, is de garantieperiode niet gespecificeerd. In geval van klachten bieden we onze hulp echter zonder tijdsbeperkingen.

Wij zijn een
familiebedrijf

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.