Keuken kopen
in Nederland

ons aanbodcontact opnemen
hongaarse punt keuken timber haarlem
moderne_witte_keuken_vierkant_timber
timber bronze keuken amsterdam
spiegel keuken timber haarlem

Showroom? Schoterweg 26, Haarlem 

Keukens van alle gemakken voorzien.

Voor de beste maatwerk keukens in Nederland bent u bij Timber aan het juiste adres. Want waar vindt u een keukenbedrijf dat niet volgens een bepaalde standaard werkt, maar zich schikt naar uw wensen? Waar u bovendien uw kozijnen of een klimaat wijnkast kunt laten integreren in de keukenopstelling. Misschien mogen we dan niet bovenaan de toplijsten van de beste keukenzaak Nederland staan, de aandacht en zorg voor het werk dat ons productieteam aan de dag legt, vindt u nergens. Bij ons kunt u terecht voor een complete maatwerk keuken, volledig ingericht met alle huishoudelijke apparaten. Wij werken onder andere samen met Miele, Bosch, Neff, Siemens, Quooker, AEG en Smeg. Gaat uw voorkeur uit naar een ander merk is dat vanzelfsprekend ook mogelijk.

Wij zijn een van oorsprong Pools timmerbedrijf dat al meerdere generaties maatwerk timmerwerken levert. Timber Nederland is een verlengstuk van het familiebedrijf. Net als in Polen gaan wij op dezelfde manier met onze klanten om, als met onze familie; met zorg, betrokkenheid en oog voor detail. Wat ons opvalt aan de kant-en-klare keukens in Nederland is dat het ze ontbreekt aan persoonlijkheid. Door onze passie voor houtbewerking te combineren met het ontwikkelen van slimme oplossingen zijn wij begonnen dit gat in de markt op te vullen.

De Nederlandse keuken is doorgaans van alle gemakken voorzien en kan bestaan uit diverse materialen. Wij mogen dan wel gepassioneerd zijn door hout, u kunt bij ons evenzogoed kiezen voor gelamineerde, gelakte, gefineerde en acryl kastfronten. Een Nederland keuken is ook niet compleet zonder een duurzaam aanrechtblad. Composiet, beton, marmer, kunststof of hout, het kan bij ons allemaal. Het montageteam van Timber keukens in Nederland zijn vakmensen die al jaren voor ons werken. Zij plaatsen uw droomkeuken met liefde voor het vak en niet omdat het ze is opgedragen

Interesse in een Timber keuken?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Ervaren. Betrouwbaar. Timber Nederland staat voor de beste kwaliteit.

jaar ervaring

projecten afgerond

Producten van
topkwaliteit

Onze keukens zijn van de allerbeste kwaliteit en gemaakt van speciaal hout. Deze zijn voorzien van meerdere keurmerken. Wij kiezen voor hoogwaardig grondstoffen, waardoor wij het beste resultaat kunnen garanderen.

Dynamische
ontwikkeling

Timber Nederland staat voor continu blijven door ontwikkelen. Wij zijn pas tevreden als onze producten écht goed zijn. Daardoor kunnen we onze keukens met een gerust hart aanbieden. Volg ons voor de nieuwste ontwikkelingen.

Samenwerking
met ontwerpers

Samen met onze ontwerpers tekenen wij jullie droomkeuken. Niets is ons te gek. De keuken wordt op de millimeter nauwkeurig getekend en opgeleverd. Precies zoals jullie dit in gedachten hadden. Geen verrassingen.

Eersteklas
keukens

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.

KEUKENS

LEES MEER   >

KOZIJNEN

LEES MEER >

De 5 stappen van Timber

Samen je behoeften te definiëren

We komen alle belangrijke zaken en details overeen, schatten het project in en plannen een vervolg ontmoeting met de klant.

Professionele meeting ter plaatse

Ter plaatse metingen uitvoeren, details bepalen, presentatie van sondes en uiteindelijke berekening.

Productie

In deze fase bereiden we het productieproces voor. We voeren cruciale gegevens in de machinebesturingssoftware, bereiden de benodigde materialen voor, verwerken deze en voltooien de bestelling.

Transport en montage

We bieden vervoer aan naar het door de klant opgegeven adres en professionele montage van alle elementen op het terrein.

Garantie en service

Als de behoefte zich voordoet, bezoeken we onze klant en repareren we alle fouten in onze producten. Omdat de klachten over onze producten zeer zeldzaam zijn, is de garantieperiode niet gespecificeerd. In geval van klachten bieden we onze hulp echter zonder tijdsbeperkingen.

Wij zijn een
familiebedrijf

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.