Maatwerk keukens

in Haarlem

ons aanbodcontact opnemen
hongaarse punt keuken timber haarlem
moderne_witte_keuken_vierkant_timber
timber bronze keuken amsterdam
spiegel keuken timber haarlem

Showroom? Schoterweg 26, Haarlem 

Nieuwe keuken in haarlem?

Waarom elders kijken als u in Haarlem de keuken van uw dromen kopen kunt? Bij Timber Nederland heeft u de keuze uit elke keukenopstelling die u zich maar voor kunt stellen. Geheel naar uw wens en mogelijkheden in uw woning, bieden wij u de keuze uit basic opstellingen en maatwerk keukens.

Een Timber keuken kopen in Haarlem betekent dat wij met u meedenken. Niet alleen in wat de mogelijkheden zijn qua design, want een keuken van een plaatje is gauw genoeg uitgekozen. Het meedenken waar wij op doelen, is hoe wij voor u, in een zo mooi mogelijke opstelling, voor zo weinig mogelijk geld de meest bruikbare keuken kunnen ontwerpen. Haarlem is een stad met vele oude pandjes en huizen.

Regelmatig komen we dan ook voor keukenprojecten te staan, waar we uitgedaagd worden om op zo weinig mogelijk vierkante meters, zo veel mogelijk keukenruimte te creëren. Ook in de meest kleine, in uw ogen misschien onooglijke ruimte, zijn wij in staat voor u een mooi keukentje te realiseren.

In tegenstelling wat u bij goedkope keukens tegenkomt, werken wij bij onze Haarlem keukens alleen met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Dit is een prioriteit die we sinds de oprichting van Timber in 1999, hanteren en daar houden we nog steeds aan vast. Bestonden in de beginjaren onze maatwerk keukens voornamelijk uit houten panelen, tegenwoordig werken we vanzelfsprekend ook met fineer, gelamineerd hout, composiet en acryl. Onze filosofie is echter nog altijd dat door het gebruik van natuurlijke grondstoffen gecombineerd met traditie wij de meest duurzame keuken voor u kunnen realiseren.

Een beetje goede premium keuken gaat tenslotte makkelijk 30 jaar mee. Een keuken kopen Haarlem is niet compleet zonder inbouwapparatuur. U keuken leveren wij, geheel naar uw voorkeur, met apparatuur van Siemens, Bosch, Neff, Miele Quooker, Smeg of AEG.

Interesse in een Timber keuken?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Ervaren. Betrouwbaar. Timber Nederland staat voor de beste kwaliteit.

jaar ervaring

projecten afgerond

Producten van
topkwaliteit

Onze keukens zijn van de allerbeste kwaliteit en gemaakt van speciaal hout. Deze zijn voorzien van meerdere keurmerken. Wij kiezen voor hoogwaardig grondstoffen, waardoor wij het beste resultaat kunnen garanderen.

Dynamische
ontwikkeling

Timber Nederland staat voor continu blijven door ontwikkelen. Wij zijn pas tevreden als onze producten écht goed zijn. Daardoor kunnen we onze keukens met een gerust hart aanbieden. Volg ons voor de nieuwste ontwikkelingen.

Samenwerking
met ontwerpers

Samen met onze ontwerpers tekenen wij jullie droomkeuken. Niets is ons te gek. De keuken wordt op de millimeter nauwkeurig getekend en opgeleverd. Precies zoals jullie dit in gedachten hadden. Geen verrassingen.

Eersteklas
keukens

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.

KEUKENS

LEES MEER   >

KOZIJNEN

LEES MEER >

De 5 stappen van Timber

Samen je behoeften te definiëren

We komen alle belangrijke zaken en details overeen, schatten het project in en plannen een vervolg ontmoeting met de klant.

Professionele meeting ter plaatse

Ter plaatse metingen uitvoeren, details bepalen, presentatie van sondes en uiteindelijke berekening.

Productie

In deze fase bereiden we het productieproces voor. We voeren cruciale gegevens in de machinebesturingssoftware, bereiden de benodigde materialen voor, verwerken deze en voltooien de bestelling.

Transport en montage

We bieden vervoer aan naar het door de klant opgegeven adres en professionele montage van alle elementen op het terrein.

Garantie en service

Als de behoefte zich voordoet, bezoeken we onze klant en repareren we alle fouten in onze producten. Omdat de klachten over onze producten zeer zeldzaam zijn, is de garantieperiode niet gespecificeerd. In geval van klachten bieden we onze hulp echter zonder tijdsbeperkingen.

Wij zijn een
familiebedrijf

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.