JAPANDI KEUKEN

Een Harmonieuze Fusie van Stijl.

De recente trend genaamd Japandi, die sinds 2020 de wereld van interieurdesign betovert, heeft een verfijnde samensmelting gebracht van twee invloedrijke stijlen: de Scandinavische en de Japanse. De essentie van beide stijlen is eenvoud, en uit deze fusie ontstaat de elegante en minimalistische Japandi-stijl.

Binnen deze stijl draait alles om strakke lijnen en een gevoel van minimalisme, maar tegelijkertijd wordt er ruimte geboden aan speelse organische vormen. De ruw afgewerkte texturen van Japans aardewerk voegen een vleugje onvolmaaktheid toe aan het geheel. Materialen zoals beton, hout, linnen en messing creëren een connectie met de natuur. Kleuren zoals bruin, beige, wit, grijs, terracotta en pasteltinten brengen een rustgevende en harmonieuze sfeer.

stijl_japandi_keuken_timber_keukens_haarlem

De Unieke Japandi Aanpak van Timber Keukens

Timber Keukens, gevestigd in Haarlem, heeft een unieke aanpak om de Japandi-stijl te vertalen naar op maat gemaakte keukens. Hun proces begint met een grondige inventarisatie van de wensen van de klant. Elk element en detail worden zorgvuldig besproken om een ontwerp te creëren dat volledig aan de verwachtingen voldoet.

Vervolgens wordt het concept tot in de kleinste details uitgewerkt. Professionele ontmoetingen ter plaatse zorgen ervoor dat metingen en technische overwegingen worden geïntegreerd in het ontwerp. Dit zorgt niet alleen voor visuele aantrekkelijkheid, maar ook voor functionele perfectie.

Vakkundige Productie, Zorgvuldig Transport en Uitstekende Service

In de productiefase wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technologieën en hoogwaardige materialen om het ontwerp tot leven te brengen. Het resultaat is een keuken die niet alleen esthetisch verbluffend is, maar ook duurzaam en functioneel.

Het transport en de montage worden zorgvuldig beheerd om ervoor te zorgen dat de keuken veilig en op tijd wordt afgeleverd. Het doel is om een naadloze overgang te bieden naar het dagelijkse gebruik van de nieuwe keuken.

Timber Keukens gaat verder dan levering en montage. Hun toewijding aan klanttevredenheid wordt belichaamd door uitstekende garantie en service. Eventuele zorgen worden snel aangepakt, en er is geen vastgestelde garantieperiode, omdat de klant altijd op hen kan rekenen.

Japandi-stijl brengt balans, eenvoud en functionaliteit in keukendesign. Timber Keukens heeft de kunst geperfectioneerd om deze principes om te zetten in prachtige keukens die zowel visueel aantrekkelijk als praktisch zijn, en die langdurige tevredenheid garanderen.

Onze Japandi keukens:

 

  • Minimalistisch ontwerp
  • Organische vormen
  • Natuurlijke materialen
  • Rustige kleuren
  • Functioneel design
  • Sfeervol verlicht
  • Strakke opbergruimte
  • Kalm en sereen
  • Duurzaam en kwaliteit
timber-zwarte-luxe-keuken-header-1350-500