High end

Keukens

ons aanbodcontact opnemen

Showroom? Schoterweg 26, Haarlem 

Luxe high end keukens.

High end keukens zijn altijd dure keukenmerken. Of misschien toch niet? Wat te denken van een maatwerk keuken, waarin wij het beste van onszelf geven, met alles erop en eraan en volledig naar uw wens uitgevoerd. Is dat geen keuken high end?

Timber keukens is gespecialiseerd in de plaatsing van hoge kwaliteit keukens, volledig ingericht met high end keukenapparatuur. Daarbij draaien wij ook onze hand niet om voor de aanleg van speciaal ontworpen kookeilanden, wijnkasten en domotica in de keuken. Om het geheel compleet te maken kunnen wij zelfs uw kozijnen of, als u een plat dak heeft, de lichtstraat naadloos aan laten sluiten op uw keukenmeubel. Een topkeuken heeft een luxe uitstraling, bevat bijzonder materialen en is uitgerust met de nieuwste apparatuur. Bij de dure keukenmerken heeft u ze voor het uitkiezen.

Alleen, is de keuken dan ook volledig naar uw wens ingericht? Op een foto mag zo’n keuken high end er top uitzien, maar doet hij dat ook in uw woning? Bij Timber keukens zitten we al zo’n 25 jaar in het vak. Van origine zijn wij een ambachtelijk timmerbedrijf dat gespecialiseerd is in luxe houten keukens op maat. Wij leveren vakwerk zoals u dat nog maar weinig ziet. Topkwaliteit keukens die u geheel naar uw eigen wens kunt indelen. Vanzelfsprekend volledig ingericht naar de laatste technologie, inclusief high end keukenapparatuur.

Net als top keukenmerken ademen onze kasten pure luxe uit en zijn ze voorzien van de modernste opbergsystemen. De lades bedient u met een lichte vingertip en onze fluweelzachte werkbladen zijn niet alleen een streling voor het oog, maar ook voor de handen. Bent u op zoek naar een high end keuken die u geen rib uit het lijf kost? Graag informeren wij u over onze individueel ontworpen exclusieve designkeukens uit onze eigen werkplaats.

Interesse in een Timber keuken?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Ervaren. Betrouwbaar. Timber Nederland staat voor de beste kwaliteit.

jaar ervaring

projecten afgerond

Producten van
topkwaliteit

Onze keukens zijn van de allerbeste kwaliteit en gemaakt van speciaal hout. Deze zijn voorzien van meerdere keurmerken. Wij kiezen voor hoogwaardig grondstoffen, waardoor wij het beste resultaat kunnen garanderen.

Dynamische
ontwikkeling

Timber Nederland staat voor continu blijven door ontwikkelen. Wij zijn pas tevreden als onze producten écht goed zijn. Daardoor kunnen we onze keukens met een gerust hart aanbieden. Volg ons voor de nieuwste ontwikkelingen.

Samenwerking
met ontwerpers

Samen met onze ontwerpers tekenen wij jullie droomkeuken. Niets is ons te gek. De keuken wordt op de millimeter nauwkeurig getekend en opgeleverd. Precies zoals jullie dit in gedachten hadden. Geen verrassingen.

Eersteklas
keukens

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.

KEUKENS

LEES MEER   >

KOZIJNEN

LEES MEER >

De 5 stappen van Timber

Samen je behoeften te definiëren

We komen alle belangrijke zaken en details overeen, schatten het project in en plannen een vervolg ontmoeting met de klant.

Professionele meeting ter plaatse

Ter plaatse metingen uitvoeren, details bepalen, presentatie van sondes en uiteindelijke berekening.

Productie

In deze fase bereiden we het productieproces voor. We voeren cruciale gegevens in de machinebesturingssoftware, bereiden de benodigde materialen voor, verwerken deze en voltooien de bestelling.

Transport en montage

We bieden vervoer aan naar het door de klant opgegeven adres en professionele montage van alle elementen op het terrein.

Garantie en service

Als de behoefte zich voordoet, bezoeken we onze klant en repareren we alle fouten in onze producten. Omdat de klachten over onze producten zeer zeldzaam zijn, is de garantieperiode niet gespecificeerd. In geval van klachten bieden we onze hulp echter zonder tijdsbeperkingen.

Wij zijn een
familiebedrijf

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.