Handgemaakte

Keukens

ons aanbodcontact opnemen
hongaarse punt keuken timber haarlem
moderne_witte_keuken_vierkant_timber
timber bronze keuken amsterdam
spiegel keuken timber haarlem

Showroom? Schoterweg 26, Haarlem 

Luxe handgemaakte keukens.

Vaak is een luxe maatwerk keuken gedeeltelijk of zelfs volledig handwerk. Timber keukens is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van op maat gemaakte houten keukens. Sinds de oprichting van onze timmermanswerkplaats in 1999 hebben ontelbare uniek afgewerkte keukens hun plek bij tevreden klanten gevonden. Onze timmerlieden beschikken inmiddels dan ook over een breed pakket aan ervaring. Want, wat komt er nu eigenlijk allemaal kijken bij het realiseren van een luxe maatwerk keuken? Laten we bij het begin beginnen.

Het uitgangspunt waarvan wij vertrekken, zijn uw wensen. Hierbij hebben wij twee dingen van u nodig: het eerste is welke indeling u in gedachten heeft en welke apparatuur u waar wilt hebben. Daarna komen wij bij u langs om de afmeting van de ruimte, inclusief de locaties van deuren, ramen en leidingwerk op te nemen. Daarna gaan wij aan de slag om voor u een unieke gepersonaliseerde keuken te ontwikkelen. Bij een luxe maatwerk keuken zijn het drie zaken die bepalend zijn voor het uiteindelijke resultaat: de gekozen stijl, het gebruiksgemak en de beschikbare ruimte.

Bij velen van ons is de keuken de belangrijkste ontmoetingsplaats in huis. Met een uniek afgewerkte keuken van Timber zullen deze momenten alleen maar prettiger worden. Net als het koken trouwens. Onze luxe maatwerk keukens bestaan uit:

  • Keukenmeubilair in de gewenste maten. Denk hierbij aan de hoogte van kasten en werkblad.
  • Het materiaal en de kleurstelling van uw dromen.
  • Exact dié apparatuur waar u de voorkeur aan geeft.

U bent bij ons niet gebonden aan een bepaald merk. Is een mooie handgemaakte keuken altijd al uw droom geweest, maar bent u huiverig voor het prijskaartje wat er mogelijk aanhangt? Bij Timber keukens hoeft de prijs geen obstakel te zijn. Kom gerust eens langs en laat ons kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Interesse in een Timber keuken?

Neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs in onze showroom.

Ervaren. Betrouwbaar. Timber Nederland staat voor de beste kwaliteit.

jaar ervaring

projecten afgerond

Producten van
topkwaliteit

Onze keukens zijn van de allerbeste kwaliteit en gemaakt van speciaal hout. Deze zijn voorzien van meerdere keurmerken. Wij kiezen voor hoogwaardig grondstoffen, waardoor wij het beste resultaat kunnen garanderen.

Dynamische
ontwikkeling

Timber Nederland staat voor continu blijven door ontwikkelen. Wij zijn pas tevreden als onze producten écht goed zijn. Daardoor kunnen we onze keukens met een gerust hart aanbieden. Volg ons voor de nieuwste ontwikkelingen.

Samenwerking
met ontwerpers

Samen met onze ontwerpers tekenen wij jullie droomkeuken. Niets is ons te gek. De keuken wordt op de millimeter nauwkeurig getekend en opgeleverd. Precies zoals jullie dit in gedachten hadden. Geen verrassingen.

Eersteklas
keukens

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.

KEUKENS

LEES MEER   >

KOZIJNEN

LEES MEER >

De 5 stappen van Timber

Samen je behoeften te definiëren

We komen alle belangrijke zaken en details overeen, schatten het project in en plannen een vervolg ontmoeting met de klant.

Professionele meeting ter plaatse

Ter plaatse metingen uitvoeren, details bepalen, presentatie van sondes en uiteindelijke berekening.

Productie

In deze fase bereiden we het productieproces voor. We voeren cruciale gegevens in de machinebesturingssoftware, bereiden de benodigde materialen voor, verwerken deze en voltooien de bestelling.

Transport en montage

We bieden vervoer aan naar het door de klant opgegeven adres en professionele montage van alle elementen op het terrein.

Garantie en service

Als de behoefte zich voordoet, bezoeken we onze klant en repareren we alle fouten in onze producten. Omdat de klachten over onze producten zeer zeldzaam zijn, is de garantieperiode niet gespecificeerd. In geval van klachten bieden we onze hulp echter zonder tijdsbeperkingen.

Wij zijn een
familiebedrijf

Dankzij ons beleid kunnen we trots zijn op hoge kwaliteitsnormen die in binnen- en buitenland worden gewaardeerd. Ons uitgebreide machinepark zorgt voor een continue productie en onze ervaren medewerkers verbeteren voortdurend hun kwalificaties om aan de toenemende eisen van onze klanten te voldoen.